23948sdkhjf

Tre gamle lærlinge-kammerater genforenes i VVS-firma

Efter næsten tre årtier med selvstændige forretninger forener tre gamle lærlinge nu kræfterne hos Thorsen & Petersen VVS A/S

Ligesom Lars Petersen og Jan Mieritz fra Thorsen & Petersen VVS var Jacob Bager i lære hos Erik Hansen VVS i Roskilde, og de tre blev udlært sammen i 1990. Efterfølgende besluttede Jacob Bager at forfølge drømmen om at blive selvstændig blikkenslagermester. Det viste sig at være en god beslutning. For ligesom Lars Petersen og Jan Mieritz har han med stor succes siden da drevet egen virksomhed i tre årtier.

Efter 30 år samles de gamle lærlinge nu igen, da Jacob Bager i en tid med stigende krav til administration, dokumentation og salgsindsats har valgt at blive en del af Thorsen & Petersen VVS i Roskilde, der har 25 medarbejdere og tilbyder løsninger inden for VVS, fjernvarme, gas og blikkenslagerarbejde. Hos Thorsen & Petersen VVS bliver Jacob Bager som senior blikkenslagerinstallatør ansvarlig for driften i blikkenslagerafdelingen og servicering af kunderne med professionelle løsninger. 

- Igennem årene har Thorsen & Petersen og jeg altid været der for hinanden og givet en hjælpende hånd, når der har været behov for det. Min respekt for dem er stor. Vi deler samme værdier, og jeg ved, hvordan de arbejder. Her kan jeg i et større setup fortsætte betjeningen af mine trofaste kunder gennem mange år med endnu flere løsninger inden for stadigt et mere avanceret teknisk felt. Derfor føles det som at komme hjem, og det er med stor glæde, at jeg nu er en del af teamet, fortæller Jacob Bager.

Vækst kræver oprustning 

Med ønsket om at cementere Thorsen & Petersen VVS´ position i markedet som fullservice leverandør af VVS og tekniske løsninger var det et naturligt skridt at ansætte den erfarne og vellidte blikkenslager.

- Muligheden for at ansætte Jacob krævede ikke mange overvejelser. Den seneste tid har vi kigget på mulighederne for at opruste i blikkenslagerafdelingen, hvor vi oplever stigende efterspørgsel fra kunderne. Vi kender Jacob gennem mange år, og han passer perfekt ind i teamet. Han har en stærk profil og stor erfaring, så han er en stor gevinst for virksomheden, siger partner Lars Petersen fra Thorsen & Petersen VVS.

Investering i maskinpark

Som resultat af vækst og øget efterspørgsel fra kunderne har Thorsen & Petersen VVS opført en ny 200 kvm maskinpark i lagerhallen på ejendommen. Samtidig har de investeret i nye maskiner til forarbejdning af tyndplader i primært aluminium, zink og kobber, som vil øge og optimere produktionen i blikkenslagerafdelingen.

- Særligt vores nye computerstyrede bukkemaskine giver helt unikke muligheder for selv at fremstille specielle profiler og løsninger til blikkenslagerfaget. Samtidig slipper vi for at skulle vente på en eventuel underleverandør, som typisk først kan levere et produkt efter 3-5 dage, hvor vi ofte skal bruge tingene her og nu for ikke at gå i stå med projektet. Vi er derfor meget glade for investeringen af maskinparken, der vil bidrage til at øge både kundetilfredshed og lønsomhed på grund af øget produktivitet, fremhæver Lars Petersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125