23948sdkhjf

Husk at fortælle kunderne om nyt tilskud til nye vinduer og varmepumper, mester !

God rådgivning af kunderne kan gavne din forretning. mester.

Som håndværksmester eller leverandør til byggeriet er det vigtigt at have fingeren på pulsen, når det handler om tilskud til energirenovering, håndværkerfradrag og andre tiltag, som skal stimulere aktiviteten i byggeriet og samtidig være med til at opfylde klimamålene.

God rådgivning af kunderne kan nemlig gavne din forretning. mester.

I efteråret var der for eksempel så stor interesse for at søge tilskud til energirenovering af sit hjem, at langtfra alle ansøgere endte med at få tilskud.

For at flere kan få et økonomisk bidrag i de kommende ansøgningsrunder, er et politisk flertal enedes om at justere tilskudsordningen.

Fra blandt andre installatører af varmepumper har der lydt en bekymring for, at tilskudspuljen medfører en "stop-go"-effekt på markedet. Det betyder, at forbrugerne har holdt igen med at investere, til det igen har været muligt at få et tilskud.

Derudover har tilskudspuljen fået kritik for at have for høje tilskudssatser.

Begge kritikpunkter er blevet imødekommet, oplyser Klimaministeriet i forbindelse med justeringen af tilskudsordningen.

Der er i alt afsat mere end 2,3 mia. kr. til tilskudspuljen. De første 245 mio. kr. blev udmøntet i foråret til 5.420 boligejere. Der var dog flere end 19.000 boligejere, der havde søgt om tilskud.

I år forventes der alene at blive fastlagt tre ansøgningsrunder. Den første af runderne åbner i ugen efter påske. Et tilsagn om tilskud gælder i to år.

Se her hvilke opgaver inden for grøn onstilling og energirenovering der kan søges tilskud til .

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174