23948sdkhjf

Blink viser vej, når varerne skal plukkes i byggecentret

Bauhaus har implementeret en ny løsning, der hjælper personalet med at plukke varer til Click & Collect.

Med et varesortiment på over 160.000 varenumre i et typisk Bauhaus varehus, kan det godt være uoverskueligt for personalet at finde frem til præcis dén pakke søm eller nøjagtig dén bøtte maling, der skal plukkes til en Click & Collect-ordre.

Men ved hjælp af ny teknologi kan personalet i Bauhaus hurtigere og nemmere frem til de rigtige varer på hylderne i varehuset.

Det skriver byggecenterkæden i en pressemeddelelse.

Blinkende hyldeforkanter

Gennem brug af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler fra Delfi Technologies, kan personalet få vist vej til varerne. De elektroniske hyldeforkanter har nemlig indbygget LED flash, som man kan få til at blinke fra håndterminalen, når medarbejderen skal finde frem til en specifik vare.

- Det er virkelig smart og effektivt – vi kan bruge de elektroniske hyldeforkanter og håndterminalerne til at navigere bedre rundt i varehuset. Det sparer os for rigtig meget tid i hverdagen, siger Allan Nygaard, der er afdelingschef hos Bauhaus i Roskilde.

På håndterminalen kan personalet se information om gang og sektion for hver vare, som kan bruges til at finde varernes specifikke placeringer. Når medarbejderen har fundet frem til det rette område, kan man få den pågældende hyldeforkant til at blinke, og på den måde finde frem til den rigtige hylde og vare.

- Efter vi har implementeret den nye løsning, kan vi få pakket Click & Collect-ordrer langt hurtigere, fortæller Allan Nygaard.

Hurtigere vareopfyldning

Med så mange varenumre kan det også være tidskrævende at finde frem til de rigtige hylder, når der skal fyldes varer op. Også her kan medarbejderne anvende håndterminalen og hyldeforkanterne til at vise vej.

- Når vi nu kan bruge håndterminalerne og de elektroniske hyldeforkanter til at vise vej, så kan vi også foretage vareopfyldning betydeligt hurtigere end før. Det giver os nogle mere produktive arbejdsgange og vi slipper for at skulle bruge unødig tid på at lede efter den rigtige hylde og den rigtige placering, forklarer Allan Nygaard.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11