23948sdkhjf

Ikast-virksomhed lægger gulve fra gulv til loft på historisk hotel

Den midtjyske gulvvirksomhed FlotteGulve.dk har i en større opgave for det historiske Hotel Eyde bogstavelig talt lagt gulve fra gulv til loft. Foruden de vinyl- og trægulve, som blev monteret på gulvet, fik FlotteGulve nemlig den uvante opgave at montere gulvtæpper fra Ege Carpets på væggene i de 17 nye Executive værelser som Hotel Eyde indviede lige inden Corona-krisen ramte i 2020.

Hotel Eyde, der har været et vartegn i Herning siden 1839, har de seneste år gennemgået en række omfattende renoveringer af deres værelser, og med tilkøbet af en bygning i Søndergade øjnede hotellet muligheden for at tilføre en række nye værelser med et unikt og anderledes udtryk.

De 17 nye Executive værelser er luksuriøst beklædt med vægtæpper i dybe farver og trægulve, som understreger eksklusiviteten - en opgave som tilfaldt den Ikast-baserede gulvekspert FlotteGulve.dk

– Vores arkitekt, ByArt, som har været tilkoblet hele renoveringsprojektet, fik idéen til at lave nogle lidt anderledes værelser, hvor luksuriøse tæpper på væggene skulle give et blødere, huleagtigt udtryk. FlotteGulve har gjort et rigtig godt stykke arbejde, og hvis vi selv skal sige det, er værelserne blevet superlækre. De stod færdige lige inden Corona-bølgen rullede, og selvom vi har haft lidt erhvervsgæster, så de er jo næsten nye endnu, lyder det fra Lone Nissen, Salg- og Bookingchef hos Hotel Eyde.

Hånden i vejret trods travlhed

Hos FlotteGulve.dk, som opgaven landede hos, har der de seneste år været fart over feltet, og efterspørgslen kun steget under corona-nedlukningen. Men det afholdt ikke gulvvirksomheden fra at række hånden i vejret, da det interessante projekt kom i udbud.

– Vi har forrygende travlt, og ordrebogen er fyldt godt ud, men når så spændende en opgave, som den på Hotel Eyde, dukker op, så finder vi altid plads. Både opgaven med at levere gulve og monteringen af Ege Carpets lækre gulvtæpper på væggene landede hos FlotteGulve, og vi er glade og stolte over at have sat vores præg og deltaget i projektet. Resultatet er blevet supergodt, og det giver en fed og unik effekt at få både mønster, farve og struktur på en væg, fortæller Tommy Oversø, direktør hos FlotteGulve.dk.

Renoveringen på Hotel Eyde var blot startskuddet, for FlotteGulve.dk oplever, at der er flere hoteller, der i øjeblikket investerer i nye tilbygninger, opgraderinger og renoveringer. For gulvvirksomheden har det betydet, at de har flere store hotelprojekter i støbeskeen foruden de mange private kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125