23948sdkhjf

Aars-entreprenør udvider Jysk-familiens ferieresort

Himmerland, Lars Larsen Groups golf- og ferieresortet i netop Himmerland, har netop sat gang i en udvidelse med 26 nye hotelværelser, der sender det samlede værelsestal mod 100. Hoteludvidelsen omfatter fire familiesuiter med tagterrasse samt selskabslokale og terrasse. 

Totalentreprenør på projektet er Kastberg A/S fra nærliggende Aars, skriver firmaets direktør, Hans Jørgen Kastberg, på LinkedIn i forbindelse med, at hotelbyggeriet officielt blev sat i gang med spadestik den 22. september. Byggeriet forventes at stå færdig om et år, i september 2022.

Holdet bag den nye hotelfløj

Hotelfløjen udføres af fire nordjyske firmaer totalentreprenør Kastberg A/S, arkitekt for totalrådgiver Krogh Madsen Arkitekter A/S, ingeniør for totalrådgiver Brix & Kamp A/S samt procesrådgiver Det Hele Menneske A/S.

Bygherrerådgiver og arkitekt er EKJ Rådgivende Ingeniører og AK38 Arkitekter.

Og det er langt fra første gang, at det lokale byggefirma er i gang på Himmerland:

- Jeg kiggede efter i papirerne. Jeg kan se, at vi var herude første gang den 23. oktober 2001. Det er lidt sjovt, at vi står her næsten præcis 20 år efter. Og vi har været herude at lave noget de fleste af årene siden, fortalte Hans Jørgen Kastberg til Nordjyske.dk i forbindelse medførste spadestik.

Parterne oplyser ikke prisen på byggeriet, men ifølge Nordjyske.dk bliver prisen for at bygge et hotelværelse på stedet nær de 2 mio. kr. 

Multihal, fodbold og feriehuse

Hoteludvidelsen er bare ét af mange projekter, som Himmerland har gang i eller på tegnebrættet. Blandt dem er en cirka 6.200 kvm stor multihal med plads til alt koncerter til yoga og møder, der – som Licitationen tidligere har beskrevet – udføres i totalentreprise af den nordjyske entreprenørvirksomhed Tom Jakobsen A/S.

Dette projekt går ifølge Himmerland i gang oktober 2021 og forventes færdig 1. april 2023.

Indenfor de næste år vil resortet også blive udvidet med et moderne sportsanlæg og et endnu større spa-område.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125