23948sdkhjf

Nu kan håndværkeren leje kassevogn fuld af værktøj

Alt efter opgaver har mange håndværkere varierende behov for værktøjer og kassevogne. Begge dele kan lejes, men byggecenterkæden Stark slår nu de to ting sammen til ét tilbud: Lej en kassevogn fuld af alt det værktøj, som der er brug for.  

– Vi vil hjælpe vores kunder med for eksempel at byde ind på endnu flere projekter, uden at de skal bekymre sig om omkostningerne ved at købe nyt værktøj eller endnu en kassevogn. Med vores koncept får de det nyeste værktøj og kan leje bilen for en fast, lav pris pr. dag, siger udlejningschef hos Stark Henrik Osbæck.

Konceptet giver ifølge byggecenterkæden god mening i mange situationer. Hvis håndværkerens egen kassevogn er på værksted, kan han blot leje en i stedet for at tømme sin egen for en kort periode. Eller hvis mester for en periode skruer op for aktiviteten, kan han nøjes med at leje det nødvendige udstyr i stedet for at købe det. På den måde binder han færre penge i udstyr.  

– Kombinationen af lejekassevogn og professionelt værktøj giver kunden en helt unik fleksibilitet og dermed muligheder. Og det er virkelig noget, som håndværkerne sætter pris på, forklarer Henrik Osbæck.

Sparer tid, penge og CO2

En af kunderne er direktør i AH Ejendomme Anders Hjorth, der har udviklet sit tømrerfirma til et ejendomsselskab, der køber og sælger lejligheder i København. Derfor varierer arbejdsmængden fra stille perioder til høj aktivitet, hvor der hyres håndværkere ind fra hele landet.  

– Her er konceptet med lejekassevogn inklusive værktøj genialt. Jeg lejer det hele på én gang, når der er brug for det og har ikke penge bundet i biler og værktøj, når jeg ikke har brug for det. Jeg slipper også for at investere i dyrt specialværktøj, som jeg kun sjældent benytter. Tværtimod har jeg kunnet opsige mine egne leasingaftaler på flere biler, og sparer penge på i stedet at leje hos Stark, når jeg har brug for det, siger han.

En anden kontant fordel er parkering – I København parkerer elbiler gratis, og da Stark Udlejning tilbyder en elektrisk kassevogn med værktøj, sparer Anders Hjorth op til 2.000 kr. om måneden på parkering.

– Grundlæggende optimerer jeg min tid ved at leje kassevogn og værktøj hos Stark. Min stærke side er jo ikke at sidde ved pc’en og lede efter de bedste tilbud, men at komme ud at bygge. Og det får jeg mere tid til med den her fleksible lejeløsning, siger Anders Hjorth.

Hos Stark er udlejningschef Henrik Osbæck glad for rosen og peger på en anden fordel ved leje-løsningen:  

– Du kan leje en elektrisk kassevogn og dermed leve op til nogle bygherrers krav om emissionsfrie byggepladser. Alternativt kan du leje en kassevogn, der kører på HVO-diesel, der reducerer CO2-udslippet med op til 90 procent. Alt værktøj kører på el, og der er jo også noget bæredygtigt ved at benytte lejet værktøj i stedet for at alle håndværkere køber deres eget, lyder det.

Værktøjet i lejebilerne er af professionel kvalitet fra DeWalt, DNA-sikret og kan lades op i kassevognen. Lejeprisen inkluderer forsikring af både kassevogn og værktøj samt 100 kilometers kørsel pr. dag. For nuværende er minimumslejeperioden én måned.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14