23948sdkhjf

Anlægsentreprenør overtager to og får en ny i ejerkredsen

VP Villy Poulsen A/S har lavet en aftale med den norske ejer af Vitek Danmark og Nordic Infra Products

Efter en længerevarende forhandling er det lykkedes anlægsentreprenøren VP Villy Poulsen A/S at lave en aftale med den norske ejer af Vitek Danmark og Nordic Infra Products.

Overtagelsen betegnes i en pressemeddelelse fra entreprenørfirmaet med hovedsæde i vestjyske Skjern som kulminationen på et langt samarbejde.

Selskabet oplyser videre, at Vitek Danmarks norske ejer, Vestlandsentreprenøren, samtidig indtræder i ejerkredsen bag VP Villy Poulsen via en ”markant styrkelse” af selskabets kapitalgrundlag.

– Nu råder vi over en større pallette af produkter og får en mere international profil med flere udenlandske leverandører og patenterede licenser, siger daglig leder og aktionær Brian Poulsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– VP Villy Poulsen A/S kan således fremover tilbyde flere produkter, og derved tilbyde større leveringssikkerhed i den svære og usikre situation verden står i.

En pallette af produkter

Overtagelsen sker fra 20. oktober 2022, og firmaet kan nu – med egne ord - tilbyde en komplet pallette af produkter til opgravningsfrie projekter.

VP Villy Poulsen aktivitet omfatter entreprenøropgaver, renovering af kloak- og vandledninger, driftsstik samt øvrige specialopgaver.

I 2021 første det til en bruttofortjeneste på 22,6 mio. kr. og sikrede selskabet et overskud på 2,4 mio. kr. efter skat.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094