23948sdkhjf

Liftbranchen går sammen og etablerer Dansk Liftmesse 2023

En lang række af de førende producenter og forhandlere inden for liftbranchen gået sammen om at stable en stor udendørs messe på benene, hvor gæsterne kan komme og opleve over 3000 kvm fyldt med lifte og minikraner

Lægger man vejen forbi Slagelse 11. eller 12. maj 2023, er der mulighed for at blive præsenteret for et kæmpe udvalg af lifte og minikraner. Som besøgende til den kommende, første udgave af Dansk Liftmesse kan du få en snak med liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet.

Behovet er stort for denne type maskiner ude i markedet og i Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget og møde de førende producenter og forhandlere på ét samlet sted. Henrik Skibsted, direktør i Ahern Danmark,

Gennem de seneste år har flere i liftbranchen talt om, at det kunne være spændende, hvis der fandtes en udendørs messe med fokus udelukkende på lifte og minikraner. Sådan lyder det fra en initiativtagerne, direktør Henrik Skibsted fra Ahern Danmark, i en pressemeddelelse:

- Behovet er stort for denne type maskiner ude i markedet og i Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget og møde de førende producenter og forhandlere på ét samlet sted.

Stort udvalg af nye, brugte og leasede maskiner

Udover Ahern Danmark består styregruppen bag Dansk Liftmesse 2023 også af bl.a. af Versalift, og Jøma Lift Teknik. Initiativtagerne er blandt dem i alt 15 udstillere, der vil præsentere deres brede udvalg på den 3000 kvm store messe. 

Der er ingen tvivl om, at der er et stort behov for dette tiltag, da både lifte og minikraner anvendes af en lang række forskellige aktører inden for byggebranchen. Jesper Krogh Jensen, salgsansvarlig i Versalift

På messen vil de forskellige udstillere præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Desuden vil de besøgende få rig mulighed for at få masser af råd og vejledning til at vælge netop det produkt, der matcher deres behov.

Bred målgruppe

Liftproducenten Versalift glæder sig over, at det er lykkedes at stable det store arrangement på benene i fællesskab med de andre aktører i branchen.

- Der er ingen tvivl om, at der er et stort behov for dette tiltag, da både lifte og minikraner anvendes af en lang række forskellige aktører inden for byggebranchen. Målgruppen for messen er bl.a. entreprenører, folk der arbejder med tag og facade, vindmøllebranchen, elektrikere og alt inden for indvendigt vedligehold af f.eks. haller og storcentre, udtaler salgsansvarlig Jesper Krogh Jensen.

Også i Jøma Lift Teknik, som har været i liftbranchen i over 20 år, ser man ligeledes frem til, at det endelig er lykkedes ved fælles indsats at skabe et forum, hvor man kan vise hele arsenalet frem for byggebranchens aktører og indkøbere.

- Vi tager alle de seneste produktnyheder og de helt store maskiner med på messen, så der er et udvalg af lifte og minikraner til alle formål og gæsterne får mulighed for at se maskinerne i drift helt tæt på, udtaler Jørgen Martinsen fra Jøma Lift Teknik.

Dansk Liftmesse finder sted den 11. – 12. maj 2023 i Slagelse på ZBC Transport & Logistikskolens udendørs areal på Dalsvinget 18, 4200 Slagelse. Det er gratis at besøge Dansk Liftmesse. Billetter kan bestilles her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.161