23948sdkhjf

Nyt partnerskab: Vi skal udvikle hinandens forretninger

Altankæmpe indgår vigtig aftale, som er mere end et traditionelt kunde-leverandørforhold

Der bliver svejset en ny ramme om stålleverancer til den store altanvirksomhed Altan.dk, der indgår et nyt samarbejde med HB Trapper. 

Stålvirksomheden bliver leverandør af stålrammer og værn til altanvirksomheden, der årligt opfører mellem 2.000 og 3.000 nye altaner i Danmark. 

Ifølge Altan.dks direktør Casper Gorm Knudsen er det et stort og vigtigt partnerskab, der er mere end et traditionelt kunde-leverandørforhold.

- Der er ingen tvivl om, at forventningen fra begge sider er, at dette forhold kommer til at være et langvarigt et af slagsen, og vi vil kunne udvikle hinandens forretninger, gøre hinanden bedre og ikke mindst positionere os selv endnu stærkere på hver vores markeder, siger Casper Gorm Knudsen i en pressemeddelelse.

Altan.dk kiggede på en lang række parametre i valget af leverandør, hvor pris, produktion og leveringskapacitet var blandt overvejelserne. Men, lyder det fra direktøren, var kemien afgørende.

Opgaver med nybyg en styrke 

Udover at have egen produktion byder HB Trapper også ind på egne opgaver indenfor nybyg. En stor styrke ifølge Casper Gorm Knudsen.

- De har forståelse for processerne og er stærke inden for deres felt, mens vi har kompetencerne til at løse projektering og opførsel. Derfor er der rigtig god synergi og mulighed for at supportere hinanden i specifikke opgaver, siger udtaler direktøren.

HB Trapper samarbejder desuden med en lang række virksomheder, og stålleverandøren er blandt andet fast partner hos Bjarke Ingels’ BIG, hvor de har leveret stålløsninger til Kaktustårnene og VM-Bjerget.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109