23948sdkhjf

REMS lytter på vandrørene

REMS bruger gerne tid på erfaringsudveksling både med nutidens og fremtidens mestre
”Udover at få solgt nogle varer så handler det for os mest af alt om at støtte op om vores forhandlere og kunder. Vi lægger stor vægt på at dele viden og analysere behov og muligheder for alle som kommer i kontakt med REMS-produkter. Får man det forkert værktøj til en opgave, så er det jo ikke opgaven, der er noget i vejen med”.

Det siger adm. direktør Torben Kristiansen, REMS Scandinavia A/S i Køge, til Mester Tidende.

Han lægger ikke skjul på, at REMS har godt fat i markedet. REMS er blandt de største aktører på markedet når det gælder maskiner og værktøj til rørbearbejdning specielt til vvs- og varmemontøren.
Den position er både forpligtende og inspirerende, mener Torben Kristiansen.

Fremtidens mestre
Produkterne ligger kvalitetsmæssigt i den aboslut høje ende og er ofte resultatet af mødet mellem iderige ingeniører og ligeså iderige vvs-folk.
”Vi lytter meget til markedet og er overbeviste om, at vi ved på denne måde at ”lytte på vandrørene” kan blive ved med at udvikle effektive værktøjer til branchen”, siger Torben Kristiansen.

Han har også en anden kæphest, som retter sig mod fremtidens håndværkere og mestre:

”Alle elever fra erhvervsuddannelserne med de relevante uddannelser på programmet, inviteres til arrangementer her hos REMS i Køge. På den måde får de kommende vvs- og varmemontører o.a. et godt indblik i de muligheder der ligger ved at bruge effektivt og professionelt værktøj. Vi har ca. 20 af disse arrangementer om året. Og vi lærer alle sammen rigtig meget hver gang”, forklarer Torben Kristiansen.

Ny REMS app
Også når det gælder de digitale og mobile platforme er REMS bevidste om markedets behov:
”VVS’ere er mobile, og derfor har vi samlet en masse information og gjort dem tilgængelige på en nem måde med den nye REMS App.

Navigationen i App’en er meget enkel. Du kan taste produktnavnet ind, eller holde mobilkameraet op på værktøjet eller apparatet eller på et billede af apparatet eller værktøjet, og App’en genkender, hvad du står med, og finder den information, du søger”, forklarer Torben Kristiansen.

App’en giver tekniske informationer, brugsanvisninger, liste med tilbehør og reservedele, produktfilm mm. App’en er udviklet til Android og iPhone og kan hentes gratis på nettet.
Og så har den scanner-funktion, som forvandler de smukke fotos i den populære REMS-kalender til levende billeder!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078