23948sdkhjf

Moe køber specialist

Med miljøvirksomheden Seacon i folden styrker Moe kompetencerne inden for bro- og tunnelprojekter, etablering af havne og kystnære byggerier.
Øresundsbroen, Femern-forbindelsen og flere havmølleparker er blandt de store anlægsprojekter på havet, hvor Seacon har spillet en markant rolle som rådgiver.

Ifølge Moe-direktør, Christian Listov-Saabye, vil Seacons ekspertise være relevant ved eksempelvis bro- og tunnelprojekter, etablering af havne og kystnære byggerier.

- Seacon er en anerkendt og meget respekteret rådgiver inden for større infrastrukturprojekter. De råder over særdeles stærke kompetencer til at vurdere bygge og anlægsprojekters påvirkning af natur og miljø i bred forstand, samt til at lede og sikre arbejdsmiljø og sikkerhed under anlægsprojekter, siger han.

Seacon og Moe arbejder i forvejen sammen om den nye by Vinge, som er ved at skyde op ved Frederikssund. Derfor er Christian Listov-Saabye sikker på, at de to virksomheder er et godt match.

- Samarbejdet med Seacon ligger fint i tråd med vores strategi om at udvide og styrke high end-rådgivning i Danmark og i Skandinavien, siger han.

Seacon kommer til at fungere som en selvstændig afdeling i Moes division for infrastruktur, og Seacons grundlægger og nuværende ejer, Hans Ohrt, glæder sig til at blive del af en virksomhed med høj faglighed, spændende projekter og en stærk firmakultur.

- Det er værdier, der passer godt med Seacon, så det ser vi frem til at blive en del af. Sammen med Moe har vi adgang til de kompetencer og den styrke, som har været en begrænsning indtil nu, og det betyder at vi sammen er godt rustet til at bistå med at løse kundernes udfordringer, og opbygge vores kompetencer yderligere, siger Hans Ohrt.

Udover at tilføre Moe en særlig ekspertise i kystnære og marine infrastrukturprojekter, bidrager Seacon med kompetencer inden for mere overordnet miljørådgivning, herunder VVM-redegørelser, Natura 2000, industrimiljø, miljøledelse og CSR.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093