23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ingeniør- og arkitektfirmaet Gaihede og ejendomsservicevirksomheden Aamann & Wulff
Sweco Danmark

Louise Andersen er pr. 1. januar 2016 ansat som teknisk designer i afdelingen for vand og spildevand i Sweco Danmark.

Hun er 29 år, uddannet teknisk designer og skal blandt andet arbejde med optegning og konstruktion i Microstation og Dandasgraf.

Louise Andersen kommer fra en stilling som designer hos forsyningsselskabet Arwos, hvor hun ligeledes arbejdede med optegning og konstruktion i ovenstående programmer ud over at fungere som projektleder for oplysningskampagnen Take Care, der blandt andet omhandler forurening via kloaksystemer.

Nykredit

Lars Holm er ansat som afdelingsdirektør for realkreditinstituttet Nykredit Erhverv i Odense. Han skal fremover stå i spidsen for Nykredits Erhvervsbank på Fyn.

39-årige Lars Holm er uddannet HD i finansiering fra finanssektorens uddannelsescenter, Finansakademiet.

Senest kommer han fra en stilling som erhvervschef hos Sparekassen Fyn, hvor han tidligere har haft ledende stillinger i Ringe, Faaborg og Odense.

Krifa

Per Toft Kristensen er tiltrådt som chef for Krifa Fyn, som ligger i Odense og har cirka 13.000 kunder.

Per Toft Kristensen er 39 år og kommer fra en stilling som leder af Margrethelyst Friskole i Odder og har tidligere blandt andet været viceleder på Djurslands Efterskole.

Per Toft Kristensen er læreruddannet og har efteruddannet sig med en diplomuddannelse i ledelse, coachingkurser, budget-, administrations- og personalejurakurser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084