23948sdkhjf

Ram den rigtige tagbeskrivelse med nyt værktøj

Nyt praktisk arbejdsværktøj til udarbejdelse af udbudsmateriale om tag
Er du arkitekt, byggerådgiver, entreprenør, eller arbejder du på anden måde med udbudsmaterialer og arbejdsbeskrivelser vedrørende tag, så har Monier udviklet et helt nyt værktøj, der kan gøre dit arbejde både nemmere og langt mere overskueligt. Og så kan du sikrer dig, at du får det hele med.

På monier.dk kan du downloade ”Udbudsbeskrivelse til tagprojekter” – et dokument, der indeholder en generel beskrivelse af, hvordan tagsten og tilbehør skal monteres. Du kan downloade både word- og pdf-filer. Det eneste, du skal gøre, er at følge udbudsbeskrivelsen trin for trin og undervejs træffe en række valg mellem alternative metoder, det kan f.eks. være valget mellem rygning lagt i mørtel og rygning monteret med ventileret rygningsbånd. Følges beskrivelsen, er du sikker på at få alt med, og at Moniers oplægningsvejledning er opfyldt.

Udover materiale- og arbejdsbeskrivelsen indeholder udbudsbeskrivelsen også uddybende kommentarer og referencer med link til både illustrationer, Tegl36 og Bygningsreglementet.

Monier har foreløbig udarbejdet beskrivelser for samtlige Dantegl vingetagsten og B&C betontagsten


Se det nye værktøj her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.767