23948sdkhjf

Sådan finder du din IT-leverandør, mester !

SE VIDEO: Find det IT-værktøj og den leverandør som bedst matcher dine behov. Skyd en genvej. Mester Tidende hjælper dig i gang
De fleste håndværksmestre har nok fundet ud af, at IT-værktøjer kan være med til at effektivisere driften og dermed også forbedre bundlinjen.

Men hvilke IT-værktøjer skal man vælge? Udbuddet er enormt. Og hvordan undgår man at købe katten i sækken?

Hør og se adm. direktør Martin Profit Jakobsen fortælle om Byggeriets IT-leverandørcenter :


Ja, du kan jo selvfølgelig prøve dig frem. Men det er sjældent særlig effektivt. Og det har du som travl håndværksmester sikkert heller ikke tid til.

Men du kan faktisk skyde en genvej. Og den genvej vil Mester Tidende gerne hjælpe dig med at finde sammen med byggeriets uvildige IT-rådgiver BASIT.

Genvejen hedder Byggeriets IT-leverandørcenter , som er et gør-del-selv-værktøj, der gør det muligt for ejere og ledere af håndværks- og entreprenørvirksomheder selv i ro og mag bag skærmen at skabe match med IT-leverandørerne. Og det hele foregår på en skærm, hvor og når det passer dig. Og du bestemmer selv hvornår du vil i kontakt med leverandørerne.

I Byggeriets IT-leverandørcenter kan du finde de bedste IT-værktøjer til tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomisk styring, dokumenthåndtering, tilbudsgivning, planlægning og kommunikation. Fælles for IT-leverandørerne i Byggeriets IT-leverandørcenter er, at de alle har IT-værktøjer som allerede i dag anvendes i håndværks- og entreprenørvirksomheder. Og de har alle fokus og forståelse for arbejdsgangene i bygge- og anlægsbranchen..

PRØV GRATIS
Hvis du har fået blod på tanden, så klik ind på Byggeriets IT-leverandørcenter og opret dig sig Basisbruger.
Så kan du komme i gang med at matche dine behov med IT-leverandørernes funktionalitet
Skriv mestertidende i rabatkoden, så er du gratis i gang.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109