23948sdkhjf

Slut med ringbind - bestyrelsesarbejdet foregår i skyen

Stadig flere virksomheder benytter sig af lukkede onlinesystemer i bestyrelsesarbejdet - papiret er helt væk. Dansk bestyrelsesplatform vil nu satse internationalt.
Bestyrelsesarbejde - både i små og store virksomheder – foregår i stigende grad online og digitalt uden papirer på lukkede platforme, - også kaldet bestyrelsesportaler. Her er alt materiale til rådighed, men ligger sikret oppe i skyen, så kun bestyrelsesmedlemmer og direktionen kan tilgå informationerne.

Portalerne giver bestyrelsen et hurtigt overblik, og som bestyrelsesmedlem kan man nemt få adgang til alt
bestyrelsesmaterialet fra sin PC, tablet eller smartphone.

Mødeindkaldelser, dagsordener, tilknyttede rapporter, indstillinger, referater, dokumenter fra udvalgsarbejder, projekter, m.m. ligger alt sammen i systemerne og letter arbejdet.

Det er slut med store ringbind.

Der findes på det danske marked flere systemer, der løser denne opgave. Det kan f. eks. være chairmans. com, eller admincontrol.com, der ejes af den norske Visma-koncern. Et tredje dansk udviklet system er boardplace.dk

Alle systemerne findes i forskellige udgaver, hvor man kan købe sig adgang for en fee pr. bestyrelsesmedlem eller virksomhed.
Der er særlige systemer til både små og store virksomheder og et stort udvalg af funktionaliteter man kan abonnere på. Flere tilbyder også datarumsfunktioner, der typisk anvendes, når en virksomhed skal sælges.

BoardPlace satser internationalt

Det danske system BoardPlace, som nu har 700 brugere, har gennem flere år været en integreret del af konsulentvirksomheden Inopi.

Men BoardPlace er nu udskilt i et selvstændigt selskab med en ny bred investorkreds, som vil udvikle og internationalisere platformen.
Købet af BoardPlace fra Inopi har været forestået af Carsten Birk Nielsen, der også har været den drivende kraft i dannelse af etableringen af virksomheden.

Carsten Birk Nielsen er en kendt profil i bestyrelsessammenhænge i mere end 10 år. Han er uddannet dels på Handelshøjskolen og Aalborg Universitet.

Den nye investorkreds har ansat Per Andersen, der gennem flere år selv har anvendt programmet i sit bestyrelsesarbejde for en række selskaber og selv er blandt investorerne, som direktør.

Per Andersen mere end 20 års erfaring i bestyrelsesarbejde og ledelse og har siden 2005 været selvstændig indenfor ledelsesrådgivning.

” BoardPlace har, i den tid vi har anvendt platformen, udviklet sig markant. På mange områder begynder produktet nu at virke intuitivt på trods af sin store kompleksitet og brede anvendelsesmuligheder. Derfor var det vigtigt for mig, da lejligheden bød sig, at være medinvestor og deltage i det team, som skal bringe fordelen ved et gennemarbejdet produkt videre ud”, siger Per Andersen.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125