23948sdkhjf

Teknik-entreprenør tilbage på sporet

Direktøren forlader virksomheden efter succesfuld turn-around
Med et overskud før skat på 13,2 mio. kr. i regnskabsåret 2017/2018 mod et underskud på 12,6 mio. kr. i 2016/17 lægger Brøndum-koncernen for alvor afstand til den stribe mere eller mindre utilfredsstillende resultater, som har præget teknik-entreprenøren gennem en årrække.

- Vi havde forventet at nå sorte tal i 2017/18, og det nåede vi. Så resultatet er absolut tilfredsstillende, og det er i særdeleshed tilfredsstillende, at resultatet er både solidt og bredt forankret på tværs af koncernselskaberne, fastslår adm. direktør Jes Jensen, Brøndum koncernen.

Direktøren har opsagt sin stilling og forlader nu koncernen efter den succesfulde turn-around.

Jes Jensen blev medlem af Brøndums bestyrelse i 2015, og året efter overtog han posten som adm. direktør. Samme år indtrådte Torben Bjerre-Madsen som bestyrelsesformand, og begge har haft maksimal fokus på den turnaround, som nu har bragt Brøndum-koncernen tilbage på sporet.

- Jes Jensens opsigelse og fratræden var forventet og er dermed helt uden dramatik. Det er således aftalt, at Jes Jensen fortsætter som adm. direktør, indtil hans efterfølger er på plads, oplyser Torben Bjerre-Madsen.

- Helt fra start har det været en fælles forståelse, at Jes’ opgave var at få Brøndum i sorte tal. Med 2017/18 regnskabet lukket og godkendt, kan vi konstatere, at der er positiv bundlinje i alle koncernselskaber, og dermed er Jes’ definerede opgave løst.
Det har ikke været en let opgave, for turnaround’en er gennemført i et uhyre konkurrencepræget marked med pressede marginer. Jes har sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne leveret en imponerende indsats, og tallene dokumenterer, at det er lykkedes at gennemføre store interne forandringer uden at miste fokus og momentum på markedet, konstaterer Torben Bjerre-Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094