23948sdkhjf

Erfaren dozerfører skal holde styr på byggeaffald

Damifo i Roskilde vokser og miljøvirksomheden åbner derfor ny plads i Høje-Taastrup. I den forbindelse ansættes Allan Christiansen til at holde styr på de store mængder byggeaffald, der skal have nyt liv

Allan Christiansens karriere startede for alvor, da han som ung medarbejder på en affaldssorteringsplads fik følgende melding fra sin chef: Enten sætter du dig op i den maskine, eller også er du fyret.
Siden da har han ikke lavet andet end at køre maskiner i et erhverv, hvor hans kompetencer er stærkt eftertragtet. Hos Damifo A/S i Roskilde kan adm. direktør John Kaldahl godt mærke, at det er en eftertragtet medarbejder, de har fået fat i.

- Det tager ham en halv time at lære en maskine at kende. Det har stor betydning for vores effektivitet og for den stigende vækst, vi oplever i øjeblikket. Samtidig kan Allan køre alle maskiner samt navigere efter de nye metoder, hvor der f.eks. indgår GPS og navigation i maskinen, fortæller John Kaldahl og tilføjer:

- Allan skal dog ikke bare kører maskiner. Hans vigtigste opgave er faktisk at være med til at udvikle den nye miljøvirksomhed og sikre en smidig hverdag, hvor maskiner og plads er køreklar, når der skal arbejdes, og vores kunder skal læsse affald af. Det er vi sikre på nok skal lykkes med hans store erfaring på området.

Erfaring med mange fag
Allan Christiansen kommer fra en stilling som dozerfører hos Tulstrup Sten og Grus, hvor han var ansat i lidt over tre år. Han har været pladsformand hos City Container i fem et halvt år, og har tidligere arbejdet hos entreprenøren M.J. Eriksson og hos miljøvirksomheden RGS 90, hvor han startede sin karriere. Han har nu 25 års erfaring med maskiner.

- Jeg har stiftet bekendtskab med forskellige fag inden for min branche, men jeg er nu glad for at komme tilbage til affaldssortering, hvor jeg også startede min karriere. Hos Damifo er jeg med til at gøre en forskel for miljøet, og så er det samtidig et fag, jeg interesserer mig for, fortæller Allan Christiansen.

Gode syriske medarbejdere
Allan Christiansen er glad for at kunne bidrage med stor viden om, hvordan maskinerne kan optimere arbejdsprocesserne, så Damifos kapacitet udnyttes optimal. Han har allerede fået et specielt bånd til medarbejderne i Roskilde.

- Jeg får mulighed for at få en masse ansvar, og jeg har endda allerede erhvervet mig nogle gode medarbejdere, som f.eks. syrerne der er fastansat hos Damifo, siger Allan Christiansen.

Marinehjemmeværnet og amatørfotograf
Fritiden bruger Allan Christiansen som frivillig hos Marinehjemmeværnet, hvor han farvandsovervåger container- og olieskibe og assisterer speedbåde og sejlbåde med motor- eller mastproblemer. Herudover styrketræner han eller bruger tid på hans store hobby som amatørfotograf.

Allan Christiansen og hans kæreste bor i Hillerød sammen med datteren på ni og sønnen på halvandet år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094