23948sdkhjf

Presser de store virksomheder dine betalingsfrister, mester ?

Hver 3. mindre virksomhed oplever, at store virksomheder tvinger dem til betalingsfrister på over 30 dage. I nogle tilfælde helt op til 120 dage. Det betyder, at store virksomheder bruger deres mindre leverandører som bank, fremhæver SMV Danmark, som også har set eksempler på store virksomheder, som truer med opsigelse af samarbejdet, hvis ikke de små eller mellemstore virksomheder bøjer sig for de store virksomheders krav.

- Det nærmer sig bøllemetoder. Og det er ikke fair!, mener SMV Danmark

LÆS OGSÅ: Farligt når alle skyder betalingerne

- Danmarks velstand kommer fra små og mellemstore virksomheder (SMV’er) og hver fjerde dansker arbejder i en SMV-virksomhed. Derfor skal vi have pengene ud at gøre gavn i SMV’erne nu, så de små ikke bliver tvunget til dyre banklån for at give de store selskaber kredit på betalingen, lyder det fre organisationen, som på opfordring fra medlemsvirksomheder har sat gang i en kampagne, der skal synliggøre problemet med urimelige betalingsfrister.

Målet er, at Folketinget indfører en betalingsfrist på max 30 dage for alle private virksomheder – store som små. Ligesom det gælder for offentlige.

Læs mere om kampagnen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113