23948sdkhjf

Malingproducent skruer op for kvaliteten

Beckers lancerer en ny og forbedret udgave af den svanemærkede akrylmaling Scotte GT5

Scotte GT5 er en robust vægmaling i 100 pct. akryl, som nu er på hylderne i en ny og optimeret udgave. Malingproducenten Beckers skruer dermed op for kvaliteten med en maling i høj kvalitet, der giver en både smuk og robust overflade, hvor mat finish og vaskbarhed går hånd i hånd.

Ifølge Beckers er Scotte GT5 ideel, når man ønsker at opnå et resultat, der rimer på robust. Derfor kan den med fordel anvendes på skoler, hospitaler og andre offentlige institutioner:

- Vores nye GT5 giver en stærk overflade og er derfor velegnet til udsatte og offentlige rum. Den er i ren akryl og har slidstærke egenskaber, der gør det muligt at skrue ned for vedligeholdelsen, fortæller Morten Bodilsen, Country Sales Manager hos Beckers.

- Den opdaterede vægmaling giver et holdbart resultat, der er nemt at holde flot. Den opfylder kravene til vaskeklasse 1, hvilket betyder, at malingen er meget vaskbar, på trods af at den er mat. Dermed er malingen robust og meget holdbar, selvom den kan tones i næsten alle farver, både lyse og mørke, forklarer Morten Bodilsen.

Svanemærket og forbedret påførsel

Han fremhæver vider, at den nemme vedligeholdelse ikke er det eneste plus. Scotte GT5 har såedes også forbedrede påføringsegenskaber og effektiviserer arbejdet for maleren, som fører penslen:

- Vægmalingen har en meget høj dækkeevne, en lang rækkeevne og er nem at påføre. Det letter malerarbejdet og gør det muligt at spare tid. Desuden er omtanken for miljø og mennesker i højsædet, lyder det fra Morten Bodilsen.

Den nye vægmaling har både Svanemærket og mærkningen M1, der er garant for den laveste emissionsklasse. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125