23948sdkhjf

Nordjysk el-entreprenør fuldfører generationsskifte på tragisk baggrund

To medejere har overtaget det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der leverer el- og teknikentrepriser til store bolig- og erhvervsbyggerier.

I april 2022 blev Michael Saxtoft ansat som administrerende direktør i Steen Jørgensen El-Installation og indtrådte samtidig i ejerkredsen sammen med teknisk direktør Mats Bach Nilsson. 

Nu har de to ledende medarbejdere overtaget det fulde ejerskab af den nordjyske virksomhed, der udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier, fortrinsvist på Sjælland.

På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Michael Saxtoft, administrerende direktør i Steen Jørgensen El-Installation

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, der blev fremskyndet, da virksomhedens stifter, Steen Jørgensen, omkom i en ulykke i sommeren 2021. I det følgende års tid var det den mangeårige nøglemedarbejder, Mats Bach Nilsson, der stod for den daglige drift af virksomheden, og han fortsatte i rollen som teknisk direktør, da Michael Saxtoft kom til.

- På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Allerede nu har vi opgaver til udførelse i 2023, der svarer til hele omsætningen i et normalt år, siger Michael Saxtoft i en pressemeddelelse.

Sjællandsk fokus

Steen Jørgensen El-Installation leverer el- og teknikentrepriser til større bolig- og erhvervsbyggerier. Referencelisten tæller projekter som plejecenteret Betty III på Frederiksberg, DSV’s logistikcenter Hedeland ved Hedehusene og det nye fællesmagasin for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek.

På trods af sit nordjyske udgangspunkt henter Steen Jørgensen El-Installation langt størstedelen af sine opgaver på Sjælland. Her har stifter Steen Jørgensen med sin måde at drive virksomhed på skabt sig godt ry, mener Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson. Det er noget, de vil værne om.

- Vi er aldrig dem, der kommer med det billigste tilbud på en byggesag. Til gengæld kan vores kunder altid forvente, at vi er til at tale med, når der kommer ændringer – og det gør der næsten altid. Vi sætter en ære i at være troværdige og realistiske i vores prissætning og i at bidrage til en problemfri proces, udtaler Michael Saxtoft.

To virksomheder

Steen Jørgensen El-Installation er grundlagt i 1988 i Skagen og har udelukkende beskæftiget sig med entrepriser siden 2020, hvor forretningsområderne entreprise og service blev adskilt og placeret i hvert sit selskab; henholdsvis Steen Jørgensen El-Installation A/S og Steen Jørgensen El-Service ApS.

 Som følge af generationsskiftet drives de nu videre som to selvstændige virksomheder. Steen Jørgensen El-Installation er ved samme lejlighed flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Ejerskiftet i Steen Jørgensen El-Installation er trådt i kraft pr. 1. februar 2023, hvor familien til Steen Jørgensen har solgt sin ejerandel til Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson, som nu hver ejer 50% af virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093